NECATİGMA = KOLBASTI GENÇLİK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NECATİGMA = KOLBASTI GENÇLİK

NECATİGMA = SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ...İYİ VAKİTLER GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE...

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

aşk sözleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ADMİNİSTRATÖR
ADMİNİSTRATÖR
ADMİNİSTRATÖR

Erkek
Yaş : 32 Kayıt tarihi : 25/11/08 Mesaj Sayısı : 746 Nerden : UZAKLARDAN

aşk sözleri Vide
MesajKonu: aşk sözleri aşk sözleri EmptyCuma Ara. 26, 2008 7:44 pm

Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi aglayip kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluga layik bir insan var o da su an mesajimi okuyor...

Buruk bir duygu yüklenirse yüregine, gözlerin zaman zaman takiliyorsa uzaklara, kulaklarin çinlarsa zamansiz, bilki bir yerlerde ÖZLENMISSINDiR!!!!!

Senin sevgini doldurdum gönül kadehime, senin sevgini içecegim. Senin hayallerini çizdim gözlerime, hep seni seyredecegi. Ilkdefa seni sevdim ölene kadarda seni SEVECEGIM...

Bir çerçeve astim odama içi bos önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasil olsa..

Isteyipte sahip olamadigim her seyin yerine seni koydugum zaman anladim ki, ben her seye sahipmisim çünkü sen her seyden ve herkesten degerlisin!!!!

Ne zaman sagir bir ressam, kristal bir zemin üzerine düsen gülün sesinin resmini çizerse,iste o zaman seni unutur bir baskasini severim...

Seni Cok Özledim. Seni Her Özledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim. Seni Ne Kadar Özledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!

Biliyorum Sen GünesSin Etrafinda Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayim Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

Sonbahara INat AgAç Hala YesErmekte, Geceye INat Gün Hala AgArmakta, Ben ISe Kadere INat Hala SenI SevmekteyIM. INat Bu Ya MahsEre Kadar SenI SevecegIM!

Seni Çok Özledim. Seni Her Özledigimde Kalbime Bir Yildiz Çizdim. Seni Ne Kadar Özledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!

Ben kimseyi böyle delice kiskanmadim, hiçkimseye böyle yürekten baglanmadim, ben kimse için bir gün oturup aglamadim. Yanlizca senin için Askim.

Askina döksem gözyaslarimi, elinle bir defa silecek misin? Su kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?

Bir rüzgar eserse oralara, sana olan sevgimi fisildarsa kulagina, cevabini sevgimden islandigin yagmurlarla yolla.

Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GünesIm Desem Günes Batiyor, Hayatim Desem Hayat Kisa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canim Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yasiyor..

Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artik bir karar aldim söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

Ask günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, ulasilmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakin seninle yasanacak kadar özeldir.

Yalnizim, yalnizligim beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu sarkiyi söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akip geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR

Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ates nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter.

kalbimi kirmak denize yazi yazmaya benzer, kirilan kalbimi düzeltmek ise gece günese dokunmak kadar zordur.sen denize yazi yazdin simdi gece günesin dogmasini bekle.

Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birsey kalbimdeki sevgini silemez. Seni ölene dek sevecegim.
http://super.team-talk.net

aşk sözleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası