ADMİNİSTRATÖR
ADMİNİSTRATÖR
|
Konu: Hamachi premıum 100 de 100 cozum Perş. Ara. 25, 2008 11:44 pm |
|
|
İlk önce programımızı indirelim...
http://rapidshare.com/files/71259275/Setup.exe.html
programı bilgisayarına kurduktan sonra adım adım anlatıyorum..aynen bunları yapın
1-üstte sadece "yerel ağ bağlantısı" yazan yeri seç 2-change mac tuşuna bas
3- "random mac adress" yazan yere bas (resimde 1 yazan yer) 4- oradaki kutudaki onay işaretini kaldır..kutu boş kalsın (resimde 2 yazan yer) 5- "change now" tuşuna bas (resimde 3 yazan yer)
6-çıkan pencere de "EVET" tuşuna bas 7.çıkan pencereye tamam de...! 8.ve son olarak ta bağlı olan internet bağlantınızı koparıp 5 saniye geçtikten sonra yine bağlıyoruz..!
NOT:ŞİMDİ YAPICAĞINIZ İŞLEM İÇİN GİZLİ KLASÖRLERİ GÖRÜNÜZ HALE GETİRİYORUZ...!(application data)KLASÖRÜ GİZLİDİR.
işlemler bu kadar...şimdi C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Application Data klasörüne gidip hamachi klasörünü siliyoruz...!
pencereleri kapatın..masaüstündeki hamachi simgesinden hamachiyi çalıştırın....size yeni bir ip vericek..nick name i de doldurun..hamachi online olunca,sağ alttaki çark simgesinden menüye gelin...tercihler\durum sekmesinde"try hamachi premium" tuşuna bastığınızda işlem tamamlanmış olacak ve artık dolu olan ağlar sizi bekliyor.. |
|