NECATİGMA = KOLBASTI GENÇLİK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NECATİGMA = KOLBASTI GENÇLİK

NECATİGMA = SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ...İYİ VAKİTLER GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE...

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

En Büyük Yalan(Hikaye Olarak)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ADMİNİSTRATÖR
ADMİNİSTRATÖR
ADMİNİSTRATÖR

Erkek
Yaş : 32 Kayıt tarihi : 25/11/08 Mesaj Sayısı : 746 Nerden : UZAKLARDAN

En Büyük Yalan(Hikaye Olarak) Vide
MesajKonu: En Büyük Yalan(Hikaye Olarak) En Büyük Yalan(Hikaye Olarak) EmptyCuma Kas. 28, 2008 12:39 pm

Geçen günm bizim amcaoğlu c.ronaldoyla top oynuoruz baktım bu seni yenerim falan diyor dedimki kim yenerse yenilenin Sevgilisini s*kecek onunda benm sevgilim paris hiltonda gözü warya hemen tamam dedi maç başladı bun dedimki 50de biter 49-0 tamam dedi parisi çağır dedi ben maça bir başladım 50-49 yendim Bunun Sevgilisi Geldi mercimek=fırın bu yine yemedi hadi bidaha dedi bu sefer 100de biter dedi bende tamam dedim 99-0 yeniorsun dedim bunu 100e 99 yendim bu sefer kim yenerse baldızını benböle böle bunun tüm sülaledeki taş gibi çıtırları yedim son maçımız 500de bitiyor dedimki kaleye şut vurduğun anda biter tamam dedi eğer yenilirse birdaha ne sex yapacak nede futbol oynicak uçkuruda masaya koyacak bunu bi güzel yendim bu uçkuru masaya koydu 15 cm ya var ya yok ben dalga gectim oda sanki seninki çok büyük dedi ben bir actım 22metre 18 cm

Hikayede burada Biter Very Happy Very Happy
http://super.team-talk.net

En Büyük Yalan(Hikaye Olarak)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası